Personenliften voor elk gebouw   

Platformliften voor het vervoeren van personen worden ook veelvuldig gebruikt in o.a. kantoren, scholen, winkels, appartementencomplexen en openbare gebouwen. Voor deze toepassingen gebruiken wij Barduva-spindelliften met of zonder schacht, maar soms ook tractieliften en hydraulische liften van het merk Metalift. Voor alle personenliften die wij plaatsen, verzorgen wij ook het onderhoud.

Welke aandrijftechniek we kiezen, is afhankelijk van de eisen die worden gesteld op het gebied van hefvermogen, snelheid, uitvoering en bediening. In een bibliotheek of museum kan een spindellift bijvoorbeeld perfect dienstdoen als rolstoellift. In een gebouw waar meerdere keren per dag grotere aantallen mensen moeten worden verplaatst, kan een hydraulische lift of tractielift een betere optie zijn.  

Wilt u weten welk type personenlift voor u de beste keuze is?

Goederenliften van klein tot groot

Heeft u een kleine keukenlift of horecalift nodig in uw hotel of restaurant? Of een lift voor het verplaatsten van zwaardere goederen of materieel binnen uw bedrijf of winkel? Of misschien wel een goederenlift die ook toegankelijk moet zijn voor rolstoelgebruikers?

Wij installeren en onderhouden goederenliften in verschillende afmetingen en met diverse hefvermogens. Zowel met als zonder schacht. Afhankelijk van het budget en de randvoorwaarden, selecteren wij voor u de beste liftoplossing. Heeft u al een goederenlift en zoekt u een betrouwbare en betaalbare servicepartner? Ook dan helpen wij u graag.  

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Versturen

Contact
+31 (0) 343 445 211
info@scholtenliften.nl
www.scholtenliften.nl