Huislift voor extra comfort en luxe

Door het plaatsen van een lift in een woning, neemt het woongenot een vlucht. Bovendien werkt een lift in huis waardeverhogend. Wij voorzien in die behoefte aan extra comfort en luxe, door het installeren van een spindellift. Dit schroefaangedreven type platformlift heeft een aantal belangrijke voordelen:

- Snel geleverd.
- Snel geïnstalleerd: vaak al binnen 2-3 dagen.
- Valt niet onder het Liftenbesluit: keuring niet verplicht, wel mogelijk.
- Lage onderhoudskosten.
- Goede prijs-kwaliteitverhouding.
- Neemt weinig ruimte in beslag.
- Veilig en gebruiksvriendelijk.

Wij zijn gespecialiseerd in de installatie en het onderhoud van Barduva-liften.
Dit merk produceert hoogwaardige spindelliften.

Rolstoellift als alternatief voor de traplift

Voor ouderen of mindervalide mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel, kan een rolstoellift in huis van grote toegevoegde waarde zijn. Om de bewegingsvrijheid en mobiliteit van deze groep te vergroten, kunnen wij zowel open als gesloten platformliften installeren. In de meeste gevallen kiezen wij voor de spindelliften van het merk Barduva. Daarbij nemen we ook het onderhoud voor onze rekening.

Om de beperkingen van een trap op te heffen, kan natuurlijk ook een traditionele traplift worden aangeschaft. Toch is een spindellift om meerdere redenen een serieus alternatief. Natuurlijk ligt de aanschafprijs van een spindellift hoger dan die van een traplift. Daar staat tegenover dat een spindellift een vele malen langere levensduur heeft. Bovendien heeft de aanwezigheid van een huislift of rolstoellift een positief effect op de waarde van een woning.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Versturen

Contact
+31 (0) 343 445 211
info@scholtenliften.nl
www.scholtenliften.nl